"> چگونه حرف شنوی در کودکان را تقویت کنیم ؟ - فرزندپروری موفق - مهکام
مشاوره آنلاین مهکام

چگونه حرف شنوی در کودکان را تقویت کنیم ؟ – فرزندپروری موفق

حرف شنوی در کودکان

وقتی که صحبت از حرف شنوی در کودکان می شود داغ بسیاری از پدر ها و مادرها تازه می شود ! که خدا شانس بده ! بچه آدم حرف گوش کن باشد ! اما والدین گرامی حرف شنوی در کودکان نیز مثل بسیاری از رفتارهای دیگر کودکان و فرزندان شما قابل یادگیری میباشد فقط باید حوصله بخرج بدهید تا کودک حرف گوش نکن خود را تبدیل به بچه حرف گوش کن نمایید. پس راه حل های ما را بخوانید و اجرا کنید.

چگونه حرف شنوی در کودکان را تقویت کنیم ؟ - فرزندپروری موفق-www.mehcom.com

چگونه حرف شنوی در کودکان را تقویت کنیم ؟ – فرزندپروری موفق-www.mehcom.com

راه کارهایی برای تقویت حرف شنوی در کودکان :

 حرفتان را فقط یک بار بگویید:

اگر پیشتر باید یک حرف را چند بار می‌گفتید و کسی توجه نمی‌کرد، از این به بعد فقط یک بار با جدیت بگویید. اگر او اهمیتی نداد، پیامدی متناسب با کرده‌اش در نظر بگیرید. پس از مدتی او متوجه می‌شود که باید برای حرفتان ارزش قائل شود.

تشویق کنید:

همیشه جریمه کارگر نیست. تشویق نیز می‌تواند بسیار موثر باشد، بخصوص هنگامی که کودک برخلاف عادات قبلی، برای نخستین بار به حرف شما گوش می‌کند و آنچه را خواسته‌اید انجام می‌دهد. هرگاه متوجه حرف‌شنوی فرزندتان شدید، او را تشویق کنید و به او بگویید از این کارش متشکرید.

برای هر دستور به او زمان بدهید:

هیچ گاه به فرزندتان نگویید،همین الان بلند شو و آشغال‌ها را دم در بگذار. خود شما هم اگر وسط انجام کاری باشید، دوست ندارید همان لحظه از شما بخواهند رشته ذهنی‌تان برای آن کار را رها کنید و سراغ کاری دیگر بروید. پس به فرزندتان هم مهلت بدهید. مثلا به او بگویید تا یک ربع دیگر فرصت داری آشغال‌ها را دم در بگذاری. بعد از آن می‌توانی بازی رایانه‌ای کنی.

پیشنهاد مطالعه:  انواع خلق و خوی کودکان- قسمت دوم

 گاهی تقویت حرف شنوی در کودکان با شکست مواجه می شود:

اگر تا دیروز رفتار دیگری با فرزندتان داشته‌اید و از امروز تصمیم گرفته‌اید رویه‌ای متفاوت در پیش بگیرید، احتمال شکست زیاد است. شما به فرزندتان مهلت دادید که آشغال‌ها را دم در بگذارد تا بعد از آن مجاز به بازی کردن باشد.

حال آن فرصت به سرآمده و او این کار را انجام نداده و در دل دعا می‌کند که شما مانند گذشته، به حرفتان پایبند نباشید. اما این طور نیست.

نیازی نیست فرزندتان را دعوا کنید تا روزی کار به حرمت‌شکنی برسد. تنها در نهایت صبوری و آرامش به او بگویید مهلتش به پایان رسیده و او کارش را انجام نداده، خودتان آشغال را دم در می‌گذارید و او  امشب کلا مجاز به بازی کردن نیست (یا هر تنبیه دیگری که برایش در نظر گرفته بودید را اجرا می کنید). اما اگر فردا به حرفتان گوش کند، فرصتی دوباره برای بازی کردن خواهد یافت.

گردآورنده: زهرا علیایی کارشناس ارشد روانشناسی بالینی از مشاورین مرکز مشاوره همراز

مهکام مجله اینترنتی آموزش خانواده برتر – فرزندپروری موفق

منبع :nahad.sums.ac.ir

کلمات کلیدی :خانواده برتر ,  آموزش خانواده ,  فرزندپروری موفق ,  فرزندپروری ,  تربیت کودک ,  تربیت بچه ,  تربیت فرزند ,  چگونه حرف شنوی در کودکان را تقویت کنیم ,  تقویت حرف شنوی در کودکان ,  حرف شنوی در کودکان ,  روانشناسی بالینی ,  زهرا علیایی ,  روش های تربیت کودک ,  اصول فرزندپروری

about

مطالب مفید

مدیریت وب سایت مهکام ، مجله اینترنتی آموزش خانواده را آقای حسن رامشینی به عهده دارند . ایشان در کنار مشاوره روانشناسی با جمعی دیگر از بهترین روانشناسان و مشاوران کشور به طور ضمنی به غنای این وب سایت کمک می کنند تا بتوانند مهکام را تبدیل به مرجعی برای رفع مشکلات و مسائل مربوط به روان انسانها نمایند.

×