با دزدی کودکان چه کنیم ؟ و نحوه برخورد با آن
با دزدی کودکان چه کنیم ؟ برخورد صحیح و مقابله با دزدی کودکان در خانه و مدرسه- با دزدی کودکان چگونه رفتار کنیم ؟ آیا شما هم با بچه هایی که گاهی اموال و اشیاء دیگران را برمیدارند مواجه هستید؟ پس با مشاوره آنلاین مهکام باشید:

با دزدی کودکان چه کنیم ؟ و نحوه برخورد با آن
با دزدی کودکان چه کنیم ؟
خصوصیات یا ویژگی های شخصیتی کودکانی که دزدی می کنند:
1. برداشتن اشیاء کودکان دیگر و پنهان سازی آنها حتی در صورتی که نیازی هم به آنها نداشته باشد.
2. بیشتر اوقات چنین کودکانی، دزدی کردن خود و یا هرگونه عمل خلاف خود را انکار می کند و به گردن دیگران می اندازد.
3. تا جایی که بتوانند در آزمونها تقلب می کنند .
4. عدم احترام به حق و حقوق دیگران و کار کشیدن از سایرین.
در توضیح مورد 4 باید گفت: از ویژگی ها و خصوصیات کودکان دزد این است که مایلند سایرین کار آنها را برایشان انجام دهند و خود نیز از وظایف محوله دوری می جویند.
پیشنهاد مطالعه:دزدی کودکان – آیا بچه من دزد است ؟ تربیت کودک
به چه دلیلی کودک دزد می شود ؟
عموما روان شناسان و مشاوران را عقیده براین است که خانواده چنین کودکانی فاقد احساس امنیت و اعتماد بوده و کودکان که دزدی انجام می دهند.
کودکان دزد، از توجه و محبت کافی برخوردار نبوده ضمن اینکه رفتار خشن و همسالان نیز از عوامل گرایش کودک به دزدی محسوب می شود.
مضافا به اینکه نبود وسایل و امکانات کافی در مقایسه با سایر کودکان به دلیل فقر اقتصادی حاکم بر جو خانواده نیز می تواند باعث سوق کودک به رفتار فوق شود.
همچنین با توجه به اینکه رفتار کودک، واکنشی است به محیط خانه و اجتماع، و از همه مهمتر به رفتار والدین، چنانچه والدین کودک دزد و نادرست باشند کودک نیز با الگو قرار دادن آنها مطابق نظریه یادگیری مشاهده ای به تقلید از آنها پرداخته و رفتاری مشابه را خواهد داشت.
آخرین فاکتور یا عامل گرایش کودک به دزدی، را می توان عدم کنترل کافی و لازم در خصوص تعاملات کودک با سایر هم بازیهایش معرفی کرد.
پیشنهاد مطالعه:با دزدی بچه ها چه کنیم ؟
راههای برخورد با دزدی کودکان
چگونه با دزدی کودکان روبه رو شویم؟ برخورد با دزدی کودکان به معنای شدت و حدت و تنبیه بدنی با چنین بچه هایی نیست. بلکه:
روش مقابله با دزدی کودکان به فهم و گسترش دانش روانشناسی و رفتارشناسی کودکان برمی گردد.
- ابزار و وسایلی که وسوسه های کودک را تقویت نموده و او را به دزدی وامی دارد، از دسترس کودک دور نگه داشته شود.
- آنچه که مهم و حائز اهمیت است مشکل کودک نباید با دیگران در میان گذاشته شود (به جز متخصصین روانشناس یا مشاور) و هنگام گفتگو با کودک از کاربرد کلمات ” دزدی “یا “دروغگویی” اکیدا خودداری شود.
- لازم به یادآوری است که کودکان گاهی دزدی می کنند یا دروغ می گویند اما بایستی کودک وادار شود که اشیاء دزدیده شده را به صاحبش بازگرداند.
- چنانچه این عمل انجام شد به عنوان یک رفتار مثبت نیازمند ” تشویق ” است تا کودک مطمئن شود که رفتارهای مناسب او مورد تشویق و حمایت سایرین قرارمی گیرد.
- یکی از راههای مقابله با دزدی کودکان در آموزشگاه و مدارس، توصیه های روان شناختی این است که کودک فوق در کلاس درس در معرض دید معلم بنشیند.
منبع: bartarinha.ir