"> 14 نشانه ی درونگرایی - آیا شما هم درونگرا هستید یا برونگرا - مشاوره آنلاین مهکام
مشاوره آنلاین مهکام

14 نشانه ی درونگرایی – آیا شما هم درونگرا هستید یا برونگرا

 

14 نشانه ی درونگرایی افراد

14 نشانه ی درونگرایی - آیا شما هم درونگرا هستید یا برونگرا

14 نشانه ی درونگرایی – آیا شما هم درونگرا هستید یا برونگرا

انسان های یا درونگرا هستند یا برونگرا . خیلی وقتها ما در تشخیص اینکه جزو افراد درونگرا هستیم یا برونگرا دچار مشکل می شویم. در زیر 14 نشانه ی درونگرایی افراد را با زبانی بسیار ساده بیان کرده ایم که می توانید با شناخت و بررسی این علائم و نشانه ها براحتی بفهمید که درونگرا هستید یا برونگرا ؟

1- درونگراها افرادی متعادلی هستند

انسان های درون گرا بین اوقات تنهایی و اوقاتی که در جمع هستند تعادل ایجاد می کنند. با جابجایی در این دو موقعیت بدون فدا کردن زندگی اجتماعی خود همچنان پر انرژی می مانند. این بدین معنی است که بدون اینکه خودتان را خسته کنید هم کار می کنید و هم سرگرمی های خودتان را دارید.

2- شلوغی در درونگراها ، استرس ایجاد می کند

کنسرت ها، کنفرانس ها، استادیوم های ورزشی مکان هایی نیستند که شما به آن ها تمایل داشته باشید. ترجیح می دهید کمتر در این مکان ها وقت بگذرانید.

3- درونگرا ها فهمیده اند

جوانان درون گرا معمولا جلوتر و فهمیده تر از سنشان هستند. درون گراها نمی خواهند که تظاهر به دانایی کنند اما گرایشات آن ها به سمت خرد و کمال است.

4- درون گرا ها نوشتن را دوست دارند

یا رشته ای را انتخاب می کنید که به نوشتن مرتبط است و یا در اوقات فراغت از نوشتن لذت می برید. نوشتن راهی است که درون گراها با خود درونی خودشان ارتباط برقرار می کنند و شارژ می شوند.

پیشنهاد مطالعه:  خودخواهی در کودکان

5- درونگرا ها با برون گرا ها دوست می شوند

درون گرا و برون گر‌اها معمولا از کنار هم بودن لذت می برند زیرا مکمل شخصیت های یکدیگر هستند. گاهی اوقات درون گراها نیاز دارند که از پوسته خود بیرون بیایند و در عین حال برون گراها نیز نیاز دارند که زمانی را در خانه بگذرانند.

6- درونگراها از پیش برنامه ریزی می کنند

شاید زیاد به این مسئله بال و پر ندهید اما وقتی کاری را با برنامه ریزی انجام دهید همه چیز بهتر پیش می رود. وقتی می خواهید با دوستانتان بیرون بروید برنامه ریزی برای شما اهمیت زیادی خواهد داشت.

7- دیدار با اشخاص جدید برای درونگرا ها جالب نیست

این مسئله به این معنی نیست که قادر به دوست یابی نیستید. اما برای شما انرژی زیادی می برد تا بتوانید فرد جدیدی را بشناسید و این بسیار خستگی آور است.

به شما پیشنهاد می کنیم که چگونه با کودکان درونگرا رفتار کنیم ؟ را نیز مطالعه نمایید.

8- مصاحبه را در ابتدا دوست ندارند

درون گراها می توانند در مصاحبه خیلی خوب باشند. در ابتدا ممکن است کمی عصبی شوند اما پس از اینکه فرد مصاحبه کننده را کمی می شناسند با اطمینان می توانند در آن مصاحبه پیروز شوند.

9- اشخاص درونگرا برای پاسخ دادن به پیام ها تامل می کنند

دائما به تلفن همراه وصل نیستید. پیام ها، ایمیل ها و تماس ها را هر وقت که فرصت پیدا کردید پاسخ می دهید.

10- افردا درونگرا در دوستی وفادار هستند

درون گراها بسیار صادق و وفادار هستند. انرژی آن ها از درون بوجود می آید نه از دیگران. بنابراین برای آن ها آسان تر است که با دوست خود صادق باشند.

پیشنهاد مطالعه:  7 مهارت ارتقای سلامت روان

به شما پیشنهاد می کنیم که فرق آدم‌های اهل درونگرایی و برونگرایی را نیز مطالعه نمایید.

11- درونگرا ها سخت اعتماد می کنند

برای درون گراها بسیار سخت است شخصی را پیدا کنند که به شخصیت درون گرای او احترام بگذارد. بنابراین ارتباط برقرار کردن با دیگران برای شما کمی زمان می برد و دوستی که انتخاب می کنید باید شخصی باشد که واقعا بتوانید روی او حساب کنید.

12- گاهی دوست دارند که کاری انجام ندهند

برای درون گراها بسیار مهم است که زمانی را تنها با افکار خودشان بگذرانند. اگر برای لحظاتی تمایل به انجام دادن هیچ کاری ندارید و این باعث آرامش شما می شود پس فردی درون گرا هستید.

13- درونگراها مودب و خوشرو هستند

درونگراها معمولا بیشتر به جزئیات و اطرافیان خود توجه می کنند و این باعث می شود میزبان مودب و خوشرویی باشند و مردم از در کنار آن ها بودن واقعا لذت ببرند.

14- درونگرا ها می دانند چه می خواهند

وقتی بدانید که چه می خواهید یکسری امتیازات بدست آورده اید: از امتحان کردن چیزهای جدید ترس به خود راه نمی دهید و هیچوقت وقت با شک و دودلی سد راه دیگران نمی شوید.

 

about

مطالب مفید

مدیریت وب سایت مهکام ، مجله اینترنتی آموزش خانواده را آقای حسن رامشینی به عهده دارند . ایشان در کنار مشاوره روانشناسی با جمعی دیگر از بهترین روانشناسان و مشاوران کشور به طور ضمنی به غنای این وب سایت کمک می کنند تا بتوانند مهکام را تبدیل به مرجعی برای رفع مشکلات و مسائل مربوط به روان انسانها نمایند.

×