"> 10 راه ایجاد ارتباط خوب و سازنده با فرزندان برای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی
مشاوره آنلاین مهکام

10 راه ایجاد ارتباط خوب و سازنده با فرزندان

10 راهکار ایجاد ارتباط خوب و سازنده با فرزندان

به منظور نزدیک شدن به بچه هایمان و پیشگیری از آسیب های اجتماعی که ممکن است گریبان فرزندانمان را بگیرد.
10 راه ایجاد ارتباط خوب و سازنده با فرزندان-مشاوره روانشناسی

10 راه ایجاد ارتباط خوب و سازنده با فرزندان-مشاوره روانشناسی

1- در مورد دیدگاه ها ، هدف ها، علاقه ها و آرزوهای فرزندتان با او گفت و گو کنید . هر روز چند دقیقه را به او اختصاص دهید و نظرش را درباره موضوعات ساده جویا شوید.

2- به فرزندتان در یادگیری مهارت های حل مسئله کمک کنید . این مهارت ها او را یاری می دهند در رویارویی با مشکلات تحت تأثیر فشار همسالان و دوستان قرار نگیرد و برای حل مشکلات به مواد مخدر روی نیاورد.

3- به احساسات بچه های خود احترام بگذارید و نسبت به صحبت های آن ها علاقه نشان دهید . به خاطر داشته باشید ، آنچه برای بزرگسال جزئی و بی اهمیت است ، امکان دارد برای نوجوان بسیار با اهمیت باشد . پس اجازه دهید فرزندتان حرف های دلش را به طور کامل بازگو کند.

4- گفته های او را تفسیر کنید و توضیح دهید . این کار روشی است که نشان می دهد شما به حرف های فرزندتان گوش داده و درکش کرده اید.

5- در تصمیم گیری های خانوادگی از فرزند تان نظر بخواهید و به نظراتش علاقه نشان دهید تا به احساس راحتی بیشتری برسد. اگر راجع به مسائل روزانه با فرزندتان گفت و گو کنید ، او هم در برابر مسائل جدی به شما روی می آورد و نظر شما را نیز جویا می شود.

پیشنهاد مطالعه:  تربیت فرزند و نیازهای روانی، عاطفی - خانواده آسمانی

6- اجازه بروز احساسات را به نوجوانان و کودکان تان بدهید . نوجوانی که فرصت ابراز احساسات و افکار خود را دارد ، در مواجهه با فشار همسلان و دوستان و سایر وسوسه ها برخورد بهتری دارد و راحتتر مقاومت می کند.

7- برخی فرزندان به خاطر حس کنجکاوی مواد مصرف می کنند. لازم است والدین با موادی که ممکن است فرزندان با آن ها مواجه شوند ، آشنایی داشته باشند و با برقراری ارتباط مناسب با فرزندان ، آن ها را از عواقب مصرف مواد آگاه سازند . آنچه در این آگاه سازی اهمیت دارد این است که فرزندان باید بدانند مصرف مواد نه تنها روی خدشان تأثیر منفی دارد ، بلکه روی ارتباط شان با دیگران نیز ممکن است اثر منفی داشته باشد. نوجوانی که قادر نیست تشخیص بدهد که مصرف مواد موجب تیرگی روابطش با معلم ، دوست ، خانواده ، آشنایان و اقوام و … شده است ، امکان دارد فکر کند دیگران او را دوست ندارند.www.mehcom.com

8- در خصوص سیگار و مواد غیر مجاز با فرزندان و بالاخص نوجوانان صحبت کنید ، به درددل آن ها گوش دهید و اطلاعات لازم را در اختیارشان بگذارید . آنان را به عواقب و پیامدهای سوء مصرف مواد آشنا سازید .بچه های شما باید بداند سوءمصرف مواد نه تنها روی خودشان تأثیر منفی دارد ، بلکه روی ارتباطشان با دیگران نیز اثر منفی دارد.

9- در مورد الگوهای رفتاری بد مرتبط با مواد با فرزندانتان صحبت کنید و عواقب آن را برایشان توضیح دهید.

پیشنهاد مطالعه:  آمار جالب مربوط به دوستی های دختر و پسر

10- درباره امیدها و انتظاراتی که از او دارید و مزایای پاک بودن از سوء مصرف مواد با آنها صحبت کنید و به پاسخ ها و نظراتشان گوش دهید.

مشاوره روانشناسی مهکام

about

مطالب مفید

مدیریت وب سایت مهکام ، مجله اینترنتی آموزش خانواده را آقای حسن رامشینی به عهده دارند . ایشان در کنار مشاوره روانشناسی با جمعی دیگر از بهترین روانشناسان و مشاوران کشور به طور ضمنی به غنای این وب سایت کمک می کنند تا بتوانند مهکام را تبدیل به مرجعی برای رفع مشکلات و مسائل مربوط به روان انسانها نمایند.

×